Měsíční archiv: Září 2010

29 Zář 2010

Zpráva Mezivládního klimatického panelu

5600 nevědeckých citací, strach, katastrofy a politické motivy. Indie z Panelu vystoupila.
29 Zář 2010

Ochránci zvířat a Matky Země. Obchodníci deštěm, s.r.o.

„Lidstvo je rakovinou na tváři Matky Země. Je parazitem, který si pyšně myslí, že má větší cenu, než jiní živí tvorové. Je nutno bojovat za zájmy zvířat a Přírody, i za cenu potlačení expanzivního lidského druhu!“
21 Zář 2010

Držte si kloubouky, přichází Biogate!

Oteplování, nebo ochlazování? To je málo. Teď musíme bojovat s invazí mimoevropských komárů, kachen a květin. Nemáme sice ani tušení, jak velké škody páchají, ale určitě jsou veliké a musíme to zarazit!
21 Zář 2010

Jak EU financuje globální alarmismus

V „pětiletce“ 2007-13 (FP7) dala alarmistická Evropská komise na výzkum životního prostředí (včetně klimatu) dotace za 1,9 miliardy eur. O takových penězích si klimatičtí realisté mohou nechat jenom zdát.
21 Zář 2010

Sluneční podnikavce je obtížné o legální lup připravit

Podpora obnovitelných zdrojů se stala zlodějnou, při níž nelze mluvit o ekologickém přínosu takové investice. Stát by měl zakročit a daňově elektroúžeh zastavit, píše Pavel Bárta na Virtually.cz.
21 Zář 2010

Na zelené zloděje s daní

Podpora obnovitelných zdrojů je zlodějna. Stejná zlodějna, jako třeba nákup předražených vířivek pro armádu.
8 Zář 2010

Klimaskeptik.cz jde do Senátu

Dne 8.září 2010 se v rámci 31. schůze Výboru pro záležitosti Evropské unie koná jednání na téma „Výstupy a data poskytovaná Mezivládním panelem pro změnu klimatu (IPCC)“.
8 Zář 2010

MACH: Jak vyřešit problém s fotovoltaikou

Zákony v České republice zvýhodňují některé způsoby výroby elektřiny s cílem naplnit směrnice EU, podle kterých by Česká republika měla v roce 2020 pokrývat 13 % spotřeby elektřiny výrobou z tzv. obnovitelných zdrojů.
8 Zář 2010

MACHAČ: Solární šílenství – stát prý pochybil

Stát prý udělal chybu, když podporoval a podporuje výrobu elektřiny ze solárních elektráren, těžce za ni zaplatí firmy i domácnosti. To jsme se dozvěděli z článku Jany Klímové a Hanyho Farghali, zveřejněném v Mladé frontě DNES dne
6 Zář 2010

Sluneční úlet a účet

Není dne, aby se v tisku nebo na internetu neobjevilo několik článků na téma slunečních elektráren a slunečního svitu využitého k výrobě energie elektrické. Pokusím se tuto debatu doplnit, ale zdaleka ne vyčerpat.
TOPlist