Měsíční archiv: Leden 2011

31 Led 2011

Stížnost solární lobby míří k Ústavnímu soudu

Podle informací ČESKÉ POZICE by mohla skupina senátorů už tento týden podat „solární“ ústavní stížnost. Stát by mohl přijít o 13 miliard.
31 Led 2011

Bursík a Gross. Oba agenti Mosteské uhelné.

Standa Gross zázračně zbohatl. Po letech vyplouvá, že tím štědrým byla mj. Mostecká uhelná.
31 Led 2011

Výchova k ekologii a globalizaci již od kolébky

O podobnosti k sektám a kultům vypovídá snaha dostat na svou stranu zejména děti. A v tomto směru začíná být environmentální agenda už poněkud děsivá.
31 Led 2011

Trh s globálně oteplovacími odpustky zkolaboval?

Ve středověku skoro celá Evropa věřila tomu, že papež a církev mohou zajistit lidem odpuštění jejich hříchů. Stačilo si pořídit za patřičný peníz tzv. odpustek a odpuštění bylo zajištěno.
31 Led 2011

Braňte svou ziskovou motivaci, nebo zahynete.

Otevřený dopis ředitelům firem. Vážení ředitelé: Jako vděčný zákazník produktivních amerických firem – jako někdo, kdo ví, že jeho prospěch závisí na Vašem prospěchu – Vás naléhavě žádám, abyste se přestali omlouvat Vašim nepřátelům.
31 Led 2011

Globální oteplování kontra inženýři

Diskuze s oteplovači je pokaždé zábavná a povědomí o tom, že klima si dělá, co chce, pomalu proniká i do české kotliny.
31 Led 2011

Zelené akcie 2010 – propad o 30%

Pro ty, co mají ještě nějaké investice v zelených akciích i po loňském roce: Přijměte prosím naši nejupřímnější soustrast.
31 Led 2011

Jak zlikvidovat korupci.

Korupce je, když někdo uplatí úředníka nebo politika, který rozhoduje o veřejných penězích, aby pro sebe získal výhodu na úkor ostatních.
31 Led 2011

Ekologické hnutí volá po dobrovolném vymření lidstva

Hnutí s názvem Voluntary Human Extinction Movement (VHEMT) tvrdí, že mít jen jedno dítě, po vzoru Číny, je málo ekologické. Podle nich bychom se měli přestat rozmnožovat úplně.
24 Led 2011

Zelené bludy o Dřevěné knize

Nemůžeme asi čekat, že by představitele Strany zelených odchod z parlamentu poučil a naučil více pracovat s fakty a méně s iluzemi. Ondřej Liška ve svých minulých vystoupeních ke koncepci hospodaření v Lesích ČR – takzvané Dřevěné knize – rozhodně žádný zájem
TOPlist