Ekologie je taková bezva finta, jak nás zase “podojit”

Uveřejněno dne 11 září 2024 000 8:00

Cituji: Policejní hlídky neměly slitování. Příslušníci Veřejné Bezpečnosti byli nekompromisní, nelítostní a jakmile se jim někdo jen trochu nezdál, měl okamžitě problémy. VB tu byla především pro udržování pořádku a myslet si, že snad měla pomáhat lidem, by bylo bláhové.

Nahraďte VB nově vznikající Inspekcí silniční dopravy a jste doma. Za totáče… Jediný rozdíl je v tom, že tenkrát na to ti příslušníci stačili sami, teď na to potřebujeme nový útvar, nové státní zaměstnance, další a další peníze…. Z čeho asi. No z těch pokut, kterými si na sebe a na stát budou muset “vydělat”.

Kolik ještě takových budeme muset uživit, než to celá klekne?

A jaké budou mít pravomoce? Budou moci provádět technické kontroly vozidel a kontroly postupu stanic technické kontroly (STK) a stanic měření emisí (SME). Budou moci zastavit vozidlo, ukládat pokuty na místě nebo zabránit další jízdě. Ty kráso, co to jako je? Vojenská policie vám bude moc do baráku a nějaká Inspekce vám zabrání v jízdě? V době, kdy jsme co do počtu policistů téměř policejní stát?

Vy lumeni, lidi nemají staré auto proto, že je to baví, ale proto, že nemají i díky vám všem na nové! Vy tenhle stát vedete do dluhové pasti a tak vymýšlíte jak a co komu ještě ukrást, ale ono už nebude brzy komu, chápete? Zeštíhlete tenhle rozežraný tát, přestaňte posílat peníze na nesmysly, přestaňte upřednostňovat Ukrajinu před námi. A nebudete muset dělat trestná automobilová komanda!

Zdroj: https://pravyprostor.net/ekologie-je-takova-bezva-finta-jak-nas-zase-podojit/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

TOPlist