Tak tu máme přátelé další obří blamáž této vlády

Uveřejněno dne 12 září 2024 000 8:00

Tentokrát jde o cenu benzínu. Ministr Hladík při rozhovoru ohledně ceny benzínu od roku 2027 mlžil, mlžil a mlžil, až se z toho celej zamlžil. Odmítl totiž uznat, že od roku 2027 se ceny benzínu zvýší právě kvůli emisním povolenkám. Takzvaná druhá fáze emisních povolenek je už totiž v podstatě daná.

Navzdory lžím premiéra Lesklé čelo, že benzín se kvůli tomu zdražovat nebude, a žádný český Green deal není. V rámci programu fit 4 55. Který jsme slavně, za našeho neslavného předsednictví, pomohli prosadit. A tak má naše vláda nyní povinnost tyto legislativy implementovat do našich zákonů. Aha, že? Hladíku.

Vzhledem k cenám emisních povolenek někteří experti odhadují, že ceny se zvýší klidně o čtyři až pět korun za litr. A to pouze za předpokladu, že bude vývoj ekonomiky i prodeje elektromobilů mít stávající tendenci. Aha podruhé.

Ono když jsme u tématu emisních povolenek, tak si stačí vzpomenout, jak vypadala první vlna, když přicházely první emisní povolenky. Jak zdražily v podstatě veškerou produkci, které se to týkalo. Tehdy nám ovšem aspoň nikdo nevěšel bulíky na nos, že to s cenami nehne.

Najednou ale ministr Hladík tvrdí, že se žádné ceny zvedat nebudou, přitom když si přečtete jeho vyjádření, tak z toho nic takového neplyne.

On vůbec ministr Hladík je takový expert na to, že toho mnoho namluví, ale neřekne nic.

Takže přátelé máme se na co těšit.

Zdroj: https://pravyprostor.net/tak-tu-mame-pratele-dalsi-obri-blamaz-teto-vlady/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

TOPlist