Z občanů se mají stát Popelky žeroucí červy a žijící ve špíně
Uveřejněno dne 9 března 2023 000 13:23Privilegovaná žurnalistka německé veřejné televize Anja Reschke chce Němce obrátit na červo-žrouty, aby tak zachránila planetu. Od nadřazeného pečovatelství k tyranizování.
Náhledový obrázek: Štědře financovaná a rozmazlená veřejná televize ARD se přistupuje ke svým běžným divákům jako k Popelce, kterou vykořisťovali, takže musela žít ve špíně a místo masa jíst červy. AI generated image by DALL E 2.
Hat-tip: By Daniel Matissek, AUF 1
Německá veřejná vysílací síť ARD je úžasně financovaná každoročně více než osmi miliardami eur povinných poplatků vybíraných od německých domácností.
Tato síť však už zašla hodně daleko od svého původního určení udržovat veřejnost informovanou a vzdělanou, kdy teď to vypadá, že se přeměnila na povýšenecky pečovatelskou instituci, která si přisvojila roli masy pracujících křupanů řádně převychovávat.
Ať žerou červy
Teď už to zachází tak daleko, že ta ohromná síť ARD postoupila o krok dál a teď už v divácích vidí Popelky, které je třeba vykořisťovat a uvrhnout do bídných podmínek. Není to tak dávno, kdy jeden královsky placený a hýčkaný komentátor ARD dokonce škodolibě vítal šokové ceny energií a zjevně se radoval, že masy těch křupanů budou brzy chodit v hadrech a bydlet na půdě. „To je dobře!“ říkal tehdy Detlef Flintz.
Poslední takový výstup na ARD pochází od levičácké všeznalky Anjy Reschke, která vystupovala ve večerním programu „Wissen vor Acht“ (Znalost před osmou) s novými tipy pro výživu těch, kdo se zdráhají zříci se „klima ničícího“ masa: Ti se prostě mohou ve své „kuchyni zítřka“ krmit červím masem.
Jsou po 6 týdnech „vypasení a šťavnatí“
Reschke na ARD ukazuje, jak červy vykrmovat, aby pak tloustli a za šest až osm týdnů byli „vypasení a šťavnatí“.
A pak už jediné, co musíte udělat, je dát je do mrazáku a „za čas už je bude možno zpracovat na mleté masíčko,“ poučuje náš levičácká novinářka Reschke. V takovém hnojišti lze vypěstovat 200 až 500 gramů masa týdně, ale použít jen „zlomek půdy, krmiva a vody v porovnání s chovem krav či prasat,“ rozplývá se Reschke.
Zatímco kilogram hovězího vyprodukuje kolem 70 kil CO2, tak kilo červího masa vyprodukuje „jen něco ke třem kilům“.
Stačí jen, aby lidé překonali svůj odpor
Má to jedinou překážku: Musíme jen „překonat svůj odpor vůči hmyzu jako potravě, protože hmyz je určitě menu budoucnosti,“ říká Reschke. Stačí jen málo, abyste si na to zvykli, takže Reschke se tak zjevně i se svými vypatlanými dcerami na ARD připravily na návštěvu nóbl salónního večírku.
Masožrouti jsou jako „spotřebitelé dětské pornografie“
„To není aprílový žertík,“ píše AUF1. ARD to myslí naprosto vážně: „Toto šílenství myslí smrtelně vážně. Klima-mánie slouží, aby lidi zcela vážně přiměla jíst havěť, aby tak zachránili svět.“
Další ohromný německý veřejný vysílač Deutschlandfunk nedávno maso-žrouty srovnával se „spotřebiteli dětské pornografie“.
Ouha! Ani zlá macecha Popelky nikdy nezašla až tak daleko.