Měsíční archiv: Únor 2011

28 Úno 2011

Pokud nebudete šetřit energiemi, donutíme vás k tomu, hrozí Brusel

BRUSEL – Pokud členské státy nezlepší šetření energií, pak by mohla Evropská komise přijít s návrhy na závazné cíle v tomto směru. Píše o tom ve svém posledním vydání týdeník European Voice.
28 Úno 2011

Emisní povolenky? Odpustky a podvody

Již delší dobu se na stránkách našich i zahraničních medií objevují informace o různých podvodech s emisními povolenkami. Loupeže i daňové podvody za stovky milionů korun se nám zcela logicky nevyhnuly.
28 Úno 2011

Vědci varují – lidstvo čeká hladomor

Vědec, který zachránil miliardu lidí před hladem, s takovým pesimismem však nesouhlasí. Tak jsem si na serveru Blisty přečetl článek Globální experti: Ceny potravin se kvůli změnám klimatu mohou zdvojnásobit (prosinec 2010).
23 Úno 2011

Výchova k ekologii, evropeismu, multikulturalismu a globalismu

O podobnosti k sektám a kultům vypovídá snaha dostat na svou stranu zejména děti. A v tomto směru začíná být environmentální agenda už poněkud děsivá.
23 Úno 2011

Velká žárovková loupež

Zákazníci i výrobci se spikli sami proti sobě. Rychlý rozmach oboru s úsporným osvětlením s sebou přináší zároveň úspory i rozčarování.
23 Úno 2011

Podle vědců lze klima ochladit genocidou

Alarmisté nyní přišli s nápadem, že lidstvo mohlo řídit změny klimatu už dávno před průmyslovou revolucí. A to změnami v užívání půdy a v kácení lesů.
21 Úno 2011

Ekologicky zvrácení zelení…

Zdravím Vás Nevím, kde ekologicky zvrácení zelení, berou tu drzost, ještě dnes, po všech miliardových škodách na státním majetku, požadovat po státu, aby vytvářel oblasti na Šumavě, kde bude jejich slovy, z vědeckých důvodů divoká příroda.
21 Úno 2011

Světová banka zavrhla Sternovu zprávu

Sternova zpráva byla zpracována v roce 2006 pro britskou vládu a stala se hned alarmistickou senzací. Tvrdila, že když nic nepodnikneme, změny klimatu způsobí obrovské hospodářské škody. Což by znamenalo, že jakkoli drahý boj s klimatem se
21 Úno 2011

Obama i Ban-Ki-Moon couvají od oteplování

Generální tajemník OSN Ban Ki-Moon oznámil, že se napříště nebude osobně už zapojovat do jednání o redukci skleníkových plynů. Proč?
16 Úno 2011

Zelení vyděrači

Calla je ekologické občanské sdružení, které vzniklo v roce 1991. Svůj název nese podle chráněné rostliny – Ďáblíku bahenním (Calla palustris).
TOPlist